12 juni 2018

CASA-college met Thomas Rau

Op dinsdag 12 juni komt de visionaire architect en innovator Thomas Rau naar Showroom Arnhem. Dit is een buitenkans om deze internationaal vermaarde spreker live te zien!

Lees meer...

17 mei 2018

Donderdagavond werd tijdens De Nacht van de Architectuur de tweejaarlijkse Heuvelinkprijs uitgereikt, de Arnhemse architectuurprijs voor het beste nieuwe gebouw. Parkzaal Musis, naar ontwerp van Van Dongen-Koschuch Architects and Planners in opdracht van de Gemeente Arnhem, is de winnaar van de vakjuryprijs. De publieksprijs ging naar Driekapper Vosdijk van JCRArchitecten in opdracht van Phoenx.

Lees meer...

30 mei 2018

Van 30 mei tot en met 2 juni vindt in De dag van de Architectuur Arnhem plaats, met onder andere het Arnhem Architectuur Film Festival i.s.m. Focus Filmtheater en veel aandacht voor Het Gelders Huis, winnaar BNA Gebouw van het Jaar.

Lees meer...

21 juni 2018

Wist je dat de mode-industrie de tweede grootste milieuvervuiler ter wereld is? En dat het Klimaatakkoord van Parijs hierover niets zegt. Jaarlijks worden er 150 miljard nieuwe kledingstukken geproduceerd die over het algemeen geen lang leven hebben en samen een enorme CO2 footprint hebben. Dat moet toch beter kunnen?

Lees meer...