Er komen steeds meer All Electric concepten op de markt als duurzaam alternatief voor systemen die op fossiele brandstoffen werken. Technisch is het allemaal mogelijk, maar wat gebeurt er als we allemaal overschakelen op All Electric. En dan niet alleen in onze woningen, maar ook qua vervoer en in de industrie.

Wat zijn de consequenties van All Electric als we het massaal gaan toepassen? Zijn er al goede voorbeelden en waar lopen we tegenaan? Hier gaan we het op 4 oktober samen over hebben!

Ballard Asare Bediako, senior onderzoeker Smart Grids van de HAN, zal toelichten wat het betekent als we op grote schaal naar All Electric overgaan. Welke slimme oplossingen zijn er daarbij te bedenken en wat zijn de ontwikkelingen?
Marion Braams van Clean Mobility Center zal ingaan op de ontwikkelingen en kansen ten aanzien van mobiliteit, zoals elektrisch rijden, laadinfrastructuur, waterstof en opslagmogelijkheden.
Michel Rauwers vertelt over zijn woning die hij heeft verbouwd naar All Electric. Wat bevalt goed en wat zou hij nu anders doen?
Tot slot volgt nog een aantal pitches.

Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma en de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. De netwerkborrel start rond 17.30 uur.

Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en neem vooral een introducé mee die geïnteresseerd is.


De locatie is Showroom Arnhem, Langstraat 20.

Parkeren kan in parkeergarage Rozet, Langstraat 10.

Showroom Arnhem ligt op tien minuten wandelen vanaf Arnhem Centraal.